lördag 1 oktober 2011

Tävling idag

Idag arrangerade hemmaklubben tävlingar på Visbohammar. Förutom att Visbohammar är en av de vackraste tävlingsplatser man kan vara på så var alla vädergudar helt klart på vår sida.  Solen strålade från en underbart klarblå himmel samtidigt som träden skiftade i höstens alla färger.
Både Hedwig och jag kände oss härligt glada och positiva eftersom vi båda trivs väldigt bra där. Tävlingarna är dessutom alltid otroligt bra arrangerad av våra duktiga tävlingsledare. Självklart vill man ställa upp för sin klubb så i morgon ska även jag hjälpa till genom att skriva i msvB5.

Vi debuterade som jag redan nämnt i tidigare inlägg en för oss ny och svårare klass. Överlag skötte sig finaste hästen jättebra och de missar som blev beror i princip enbart på mattes klantighet. Tex är det ganska dumt att försöka rida en travökning med desperat högerställd häst..."Jaha..menar du galopp eller?" Sen är det en fördel att samla upp hästen innan det enkla bytet så kanske man slipper trava in i det...När matte dessutom trycker till för mycket med sporren övervägde Hedwig om matte kanske ändå inte hade ridit färdigt för idag och kanske borde ta sig fram för egen maskin istället för att jämt och ständigt åka snålskjuts på Heddans rygg.

Betygen varierade från 3 till 8. Vi fick faktiskt två 8or och ganska många 7or. Slutresultatet blev 61.74% och jag har gått runt i ett smått lyckorus hela dagen.

Man lever för dessa stunder..snart nog är man nere på jorden med en duns igen. :-))

Film från framridning och tävling

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar