söndag 22 mars 2015

Säsongsdebut

Japp, idag var det alltså dags för säsongsdebuten. En msvB4 i Nyköping kändes lagom, både avståndsmässigt och svårighetsmässigt.

Denna gång fick det bli utan sällskap eftersom Mona tyvärr inte hade möjlighet att följa med men Heddan är ju en lättsam typ så jag har inga problem med att klara med själv. Man får utarbeta ett litet system så går det fint. :-)

Heddan själv verkade tycka att det var livat att vara på tävling igen och hon var väldigt energisk. Hon kändes riktigt fin och reglerbar på framridningen efter uppvärmningen men det är alltid svårt att behålla exakt samma känsla inne på tävlingsbanan. Inledde iallafall med ett fint travprogram med fina poäng på framförallt travökningarna, Sen vet jag inte riktigt vad hon gjorde i galoppdelen.. Kosparkar mot skänkeln i de enkla bytena ger sällan några högre poäng..inte heller omslag i mellangaloppen brukar imponera på domarna.
Men mycket var bra också och 7 på alla byten förutom det som blev lite sent i samband med omslaget i mellangaloppen.

Positiva ord från domaren under allmänna omdömet gör en alltid glad och motiverad till fortsatt träning. :-))



Imorgon har jag ett helt annat uppdrag en hästigt. Planerar att åka och hämta en fantastiskt vacker sibirisk hankatt till vår lilla sibbetjej. Han ska får stanna några dagar innan han återlämnas till sin matte igen. Sen hoppas vi på en fin kull till sommaren.:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar