söndag 24 april 2016

Andra lagomgången div I

Tror vi har ett superlag faktiskt. :-) Så fin sammanhållning och pep samt att alla går in för att göra så bra prestationer som möjligt. Alla red bra igår men Jennifer och Wille toppade laget med en superritt i msvC2 på 70% .Det gjorde att tillsammans med att vi andra också gjorde bra insatser vann andra omgången i allsvenskan. :-) Nu är det bara finalen kvar 22 maj! Har varit superkul att åka och tävla tillsammans! 

Heddan gjorde en jättefin insats i msvB4. Det blev en väldigt lång dag för henne eftersom vi startade först i klassen och låg på placering hela tiden. Vi startade kvart över tolv och sista ekipaget startade vid fem..
Medan man väntar på att klassen ska bli klar kan man ju försöka tugga i sig lite gräs..

Men det haglade på Heddans ansikte så lika bra att gå in i tråksläpet igen.

Dagen gav iallafall utdelning och förutom lagvinst blev det en individuell 4:e plats på 64.5% Vi hade några missförstånd som drog ner lite men överlag var hon verkligen jättefin idag igen i programmet. Vilken fin tävlingshäst hon är nu! Min underbara älskade prinsessa!

Priserna är sådär lagom imponerande dock..En vit plasthink och en påse hästgodis för lagvinst och ett par bruna luddskydd i ponnystorlek för 4:e platsen? Dessa skänkte jag direkt bort till Wille som de kommer passa perfekt på. Jag vill inte verka otacksam men föredrar nog att få tillbaka startavgiften istället för ponnyskydd när jag tävlar stor häst..

Annars ser ju rosettskörden rätt bra ut nu för de senaste starterna. :-))



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar